Popović uzvraća Grobarima: Niste u pravu!

„Očekujem mnogo bolju igru i osvajanje prvog mesta“, kaže predsednik Partizana posle skandiranja navijača „Uprava, napolje“ na meču sa Voždovcem.

Fudbal 24.02.2015 | 17:00
Popović uzvraća Grobarima: Niste u pravu!

Orilo se Humskom „Uprava napolje“. I to ne sporadično, nego od prvog minuta, pa posle svakog Partizanovog gola, odjekivala je sa svih tribina poruka Grobara rukovodstvu kluba, kao izraz nezadovoljstva dvomesečnim radom, ali prvi čovek crno-belih izgleda da se nije previše potresao zbog okolnosti koje su pratile iznenađujući remi sa Voždovcem (3:3).

„Svako ima pravo na svoj stav. Ova uprava maksimalno odgovorno radi svoj posao i vreme će pokazati da ova grupa navijača nije u pravu“, poručio je Zoran Popović, predsednik Partizana u izjavi za Sportski žurnal.

Prema njegovoj oceni, kiks na početku drugog dela prvenstva nema tragične obrise.
„Partizan je postigao tri gola i na momente pokazao veoma dobru igru. To što smo izgubili dva boda je kiks pojedinaca i mislim da to ne znači da je smak sveta. Raduje me veoma dobar start novajlije Bandalovskog“.

Iako je pre samo dva meseca bio meta nove uprave, Marko Nikolić sad uživa njeno poverenje. Naravno, ako je verovati onome što priča Popović.
„Naravno da smo i ja lično i kompletna uprava dali maksimalnu podršku stručnom štabu i fudbalerima. Očekujem mnogo bolju igru i osvajanje prvog mesta“, dopunio je Zoran Popović.

Komentari / 0

Ostavite komentar