Челси се жали на црвени Матићу!

Лидер Премијер лиге Челси жалио се због искључења Немање Матића у мечу против Барнлија у суботу.

Фудбал 23.02.2015 | 23:20
Челси се жали на црвени Матићу!

Немања Матић је имао срећу у суботу поподне што је остао са обе ноге! Фудбалер Барнлија Ешли Барнс дивљачки је стартовао на фудбалера Челсија, па је српски репрезентативац полудео, насрнуо је на противника и потом добио црвени картон.

Прети му суспензија од три утакмице.

У међувремену, Челси се жалио Енглеској фудбалској асоцијацији (ФА) због црвеног картона који је судија Мартин Етинсон показао Матићу.

Тренер Челсија Жозе Мурињо већ је причао о црвеном картону који је показан Матићу:

"У прошлости се није дешавало да нам се уваже жалбе, па не верујем да ће и сада бити другачије. Матић је због старта Барнса могао да заврши каријеру. Имао је среће што се није повредио и оправдавам његову емотивну реакцију. Уколико добије три меча суспензије, колико ће одсуствовати Барнс?", рекао је Мурињо.

Матић ће највероватније пропустити финале Лига купа против Тотенхема у недељу, али и још два утакмице у Премијер лиги против Вест Хема и Саутемптона. Наравно, ако Челсијева жалба не буде уважена.

Репрезентативац Србије ове сезоне један је од кључних играча "плаваца", одиграо је у свим такмичењима 36 утакмица и постигао три гола.

Коментари / 0

Оставите коментар