Čelsi se žali na crveni Matiću!

Lider Premijer lige Čelsi žalio se zbog isključenja Nemanje Matića u meču protiv Barnlija u subotu.

Fudbal 23.02.2015 | 23:20
Čelsi se žali na crveni Matiću!

Nemanja Matić je imao sreću u subotu popodne što je ostao sa obe noge! Fudbaler Barnlija Ešli Barns divljački je startovao na fudbalera Čelsija, pa je srpski reprezentativac poludeo, nasrnuo je na protivnika i potom dobio crveni karton.

Preti mu suspenzija od tri utakmice.

U međuvremenu, Čelsi se žalio Engleskoj fudbalskoj asocijaciji (FA) zbog crvenog kartona koji je sudija Martin Etinson pokazao Matiću.

Trener Čelsija Žoze Murinjo već je pričao o crvenom kartonu koji je pokazan Matiću:

"U prošlosti se nije dešavalo da nam se uvaže žalbe, pa ne verujem da će i sada biti drugačije. Matić je zbog starta Barnsa mogao da završi karijeru. Imao je sreće što se nije povredio i opravdavam njegovu emotivnu reakciju. Ukoliko dobije tri meča suspenzije, koliko će odsustvovati Barns?", rekao je Murinjo.

Matić će najverovatnije propustiti finale Liga kupa protiv Totenhema u nedelju, ali i još dva utakmice u Premijer ligi protiv Vest Hema i Sautemptona. Naravno, ako Čelsijeva žalba ne bude uvažena.

Reprezentativac Srbije ove sezone jedan je od ključnih igrača "plavaca", odigrao je u svim takmičenjima 36 utakmica i postigao tri gola.

Komentari / 0

Ostavite komentar