Српкиња згажена кад је кренула на Оскара!

Београђанка Бојана Ускоковић (35) тешко је повређена у саобраћајној несрећи у Лос Анђелесу и лекари се боре за њен живот!

Свијет 23.02.2015 | 11:45
Српкиња згажена кад је кренула на Оскара!

Како Курир незванично сазнаје, на несрећну жену је недалеко од зграде у којој живи налетео „мини-вен“ у пуној брзини.

Има срчану ману

- Бојана је у болници на Беверли Хилсу. У критичном је стању и нису дозвољене посете пријатеља, већ само родбине. Нажалост, њена породица, мајка и сестра, у Београду су, и у овом тренутку нико од нас не може да је види. Сви се молимо за њу и надамо да ће успети да издржи и брзо се опорави - каже за Курир пријатељ тешко повређене Београђанке и додаје:

- Она има срчану ману и лекари се још нису одлучили за операцију.

Несрећа се догодила кад је Бојана из зграде у којој живи кренула да види црвени тепих постављен за најгламурознији холивудски догађај - доделу Оскара.

- Она живи у непосредној близини дворане у којој се одржава церемонија, на само стотинак метара одатле.Како се и сама бави ТВ продукцијом, занимало је како све изгледа. Улица је већ била затворена, јер су вршене последње припреме пред догађај. Бојана је ишла пешке кад је возач аутомобила протутњао затвореном улицом и покосио је - каже пријатељ тешко повређене девојке, који је од пријатеља чуо да је чак и на семафору било црвено светло за возаче.

Бојана Ускоковић се доселила у Лос Анђелес 2003. године и изградила успешну каријеру.

Ради на телевизији ЦБС

- Запослена је на телевизији ЦБС, али за још неколико телевизија ради продукцију ТВ емисија забавног карактера. Успешна је у свом послу, све колеге је обожавају и веома су потресени због оног што се догодило. Веома су забринути за њу. Откако су сазнали за несрећу, на ногама су, и чине све да успоставе контакт с њеном породицом и пруже помоћ у овој тешкој ситуацији - каже он.

Последња фотографија

Бојана Ускоковић објавила је у уторак на Фејсбуку последњу фотографију, на којој је њена тетоважа. На њеној руци написано је: „Ја ћу пронаћи пут, или ћу га сама створити“.

извор: Курир

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ЗОРИЦА

23.02.2015 11:28

Господе Бозе молим ти се помози Бојани да се опорави .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Родјака

24.02.2015 14:21

Бојана је зива и здрава и не боре јој се за зивот Богу хвала

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗОРИЦА

25.02.2015 10:07

Е Хвала Господу Богу да је Бојани боље. Зелим јој сву срецу .

ОДГОВОРИТЕ