Srpkinja zgažena kad je krenula na Oskara!

Beograđanka Bojana Uskoković (35) teško je povređena u saobraćajnoj nesreći u Los Anđelesu i lekari se bore za njen život!

Svijet 23.02.2015 | 11:45
Srpkinja zgažena kad je krenula na Oskara!

Kako Kurir nezvanično saznaje, na nesrećnu ženu je nedaleko od zgrade u kojoj živi naleteo „mini-ven“ u punoj brzini.

Ima srčanu manu

- Bojana je u bolnici na Beverli Hilsu. U kritičnom je stanju i nisu dozvoljene posete prijatelja, već samo rodbine. Nažalost, njena porodica, majka i sestra, u Beogradu su, i u ovom trenutku niko od nas ne može da je vidi. Svi se molimo za nju i nadamo da će uspeti da izdrži i brzo se oporavi - kaže za Kurir prijatelj teško povređene Beograđanke i dodaje:

- Ona ima srčanu manu i lekari se još nisu odlučili za operaciju.

Nesreća se dogodila kad je Bojana iz zgrade u kojoj živi krenula da vidi crveni tepih postavljen za najglamurozniji holivudski događaj - dodelu Oskara.

- Ona živi u neposrednoj blizini dvorane u kojoj se održava ceremonija, na samo stotinak metara odatle.Kako se i sama bavi TV produkcijom, zanimalo je kako sve izgleda. Ulica je već bila zatvorena, jer su vršene poslednje pripreme pred događaj. Bojana je išla peške kad je vozač automobila protutnjao zatvorenom ulicom i pokosio je - kaže prijatelj teško povređene devojke, koji je od prijatelja čuo da je čak i na semaforu bilo crveno svetlo za vozače.

Bojana Uskoković se doselila u Los Anđeles 2003. godine i izgradila uspešnu karijeru.

Radi na televiziji CBS

- Zaposlena je na televiziji CBS, ali za još nekoliko televizija radi produkciju TV emisija zabavnog karaktera. Uspešna je u svom poslu, sve kolege je obožavaju i veoma su potreseni zbog onog što se dogodilo. Veoma su zabrinuti za nju. Otkako su saznali za nesreću, na nogama su, i čine sve da uspostave kontakt s njenom porodicom i pruže pomoć u ovoj teškoj situaciji - kaže on.

Poslednja fotografija

Bojana Uskoković objavila je u utorak na Fejsbuku poslednju fotografiju, na kojoj je njena tetovaža. Na njenoj ruci napisano je: „Ja ću pronaći put, ili ću ga sama stvoriti“.

izvor: Kurir

 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

ZORICA

23.02.2015 11:28

Gospode Boze molim ti se pomozi Bojani da se oporavi .

ODGOVORITE
Name

Rodjaka

24.02.2015 14:21

Bojana je ziva i zdrava i ne bore joj se za zivot Bogu hvala

ODGOVORITE
Name

ZORICA

25.02.2015 10:07

E Hvala Gospodu Bogu da je Bojani bolje. Zelim joj svu srecu .

ODGOVORITE