Видео: Прло - хоћу још једну ЛШ прије пензије!

Везни играч Јувентуса Андреа Пирло жели да освоји још једну титулу у Лиги шампиона пре него што се пензионише.

Фудбал 22.02.2015 | 20:30
Видео: Прло - хоћу још једну ЛШ прије пензије!

Пирло има 35 година, али је и даље један од најбољих везних играча у Европи, и кључни фудбалер шампиона Италије.

"У Јуве сам дошао да бих освајао трофеје, то смо и остварили. Сада морамо да направимо искорак, волео бих да освојим још једну ЛШ пре него што завршим каријеру", рекао је Пирло.

Прва препрека ка остварењу те жеље је Борусија Дортмунд, која у уторак гостује "Старој дами" у осмини финала такмичења у уторак.

"Нећемо упасти у замку тако што ћемо сагледати само стање Борусије на табели Бундеслиге. Они су квалитетна екипа и не смемо потценити овакав меч", истакао је Пирло.

Иако има 35 година, још не осећа да му се ближи крај каријере.

"Оног тренутка кад ми буде тешко да одем на тренинг, први ћу рећи да је доста. Ипак, ово није тај тренутак. Можда бих требало да више исказујем своје емоције, не само на терену већ и ван њега. Ја сам смирен по природи", рекао је везни играч Јувентуса.

Последњих година је посебно убитачан из слободних удараца.

"Нисам ја никакав Маестро, већ ученик. У животу увек можете да научите нешто ново", јасан је Пирло

Јувентус тренутно има десет бодова више од Роме, која има меч мање, па је веома близу четврте узастопне титуле у Серији А.

"На утакмици против Аталанте смо били љути јер смо испустили бодове против Лезене. То никада више не би требало да се деси. Тренутно имамо десет бодова предности над Ромом, али ништа није готово. Уколико изгубимо једну утакмицу и одиграмо нерешену другу, Рома ће бити за нама. У Серији А је све отворено", закључио је италијански репрезентативац.

Коментари / 0

Оставите коментар