Video: Prlo - hoću još jednu LŠ prije penzije!

Vezni igrač Juventusa Andrea Pirlo želi da osvoji još jednu titulu u Ligi šampiona pre nego što se penzioniše.

Fudbal 22.02.2015 | 20:30
Video: Prlo - hoću još jednu LŠ prije penzije!

Pirlo ima 35 godina, ali je i dalje jedan od najboljih veznih igrača u Evropi, i ključni fudbaler šampiona Italije.

"U Juve sam došao da bih osvajao trofeje, to smo i ostvarili. Sada moramo da napravimo iskorak, voleo bih da osvojim još jednu LŠ pre nego što završim karijeru", rekao je Pirlo.

Prva prepreka ka ostvarenju te želje je Borusija Dortmund, koja u utorak gostuje "Staroj dami" u osmini finala takmičenja u utorak.

"Nećemo upasti u zamku tako što ćemo sagledati samo stanje Borusije na tabeli Bundeslige. Oni su kvalitetna ekipa i ne smemo potceniti ovakav meč", istakao je Pirlo.

Iako ima 35 godina, još ne oseća da mu se bliži kraj karijere.

"Onog trenutka kad mi bude teško da odem na trening, prvi ću reći da je dosta. Ipak, ovo nije taj trenutak. Možda bih trebalo da više iskazujem svoje emocije, ne samo na terenu već i van njega. Ja sam smiren po prirodi", rekao je vezni igrač Juventusa.

Poslednjih godina je posebno ubitačan iz slobodnih udaraca.

"Nisam ja nikakav Maestro, već učenik. U životu uvek možete da naučite nešto novo", jasan je Pirlo

Juventus trenutno ima deset bodova više od Rome, koja ima meč manje, pa je veoma blizu četvrte uzastopne titule u Seriji A.

"Na utakmici protiv Atalante smo bili ljuti jer smo ispustili bodove protiv Lezene. To nikada više ne bi trebalo da se desi. Trenutno imamo deset bodova prednosti nad Romom, ali ništa nije gotovo. Ukoliko izgubimo jednu utakmicu i odigramo nerešenu drugu, Roma će biti za nama. U Seriji A je sve otvoreno", zaključio je italijanski reprezentativac.

Komentari / 0

Ostavite komentar