Како су се ''посвађали'' Видић и Манћини? Ево...

Српски фудбалер направио је гаф који му тренер Интера, како каже, неће опростити.

Фудбал 22.02.2015 | 22:30
Како су се ''посвађали'' Видић и Манћини? Ево...

Било је повуци-потегни када је однос Роберта Манћинија и Немање Видића у питању од првог дана.

Сада нема ни повуц, ни потегни.

Бар тако тврди тренер Интера, после свега што се догодило у Глазгову на утакмици Лиге Европе са Селтиком (3:3).

Наиме, Манћини је поручио да ће челницима клуба образложити због чега, док је он тренер, Видић више неће играти за "неразуре". Током другог полувремена, тренер Интера добио је знак од штопера Андрее Ранокије да је повређен и да ће тешко издржати, после чега се, тврди, окренуо према Видићу и затражио да...

"Тражио сам од њега да се брзо спреми за игру", рекао је Манћини.

Међутим, према тврдњама очевидаца, али и самог Манћинија, Видић је прво преспоро намештао костобране, а онда полако одшетао до места предвиђеног за загревање резервних фудбалера, што је разбеснело темпераментног Италијана.

Одлучио је да га врати на клупу и остави Ранокију да повређеног одигра остатак утакмице.

"Преко неких ствари мгоу да пређем, али такво понашање искусног играча не могу да схватим. Ранокија се повредио у дуелу и тражио сам од Видића да се што пре спреми за улазак у игру, међутим он је кренуо иза гола лаганим корацима, што ме је јако изнервирало", рекао је Манћини и додао.

"Одлучио сам да га вратим на клупу и нисам хтео да извршим измену. Обавестио сам људе из клуба шта се десило и нећу то да кажем изричито, али он неће више добијати шансу док сам ја на клупи Интера".

Растанак? Известан.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

С.М.

23.02.2015 06:36

Има двије "рупе" од два задња играца (Ранокија и хуан Јесус) а Видица мрцвари на клупи. Видиц има право сто "не да на себе"

ОДГОВОРИТЕ