Kako su se ''posvađali'' Vidić i Manćini? Evo...

Srpski fudbaler napravio je gaf koji mu trener Intera, kako kaže, neće oprostiti.

Fudbal 22.02.2015 | 22:30
Kako su se ''posvađali'' Vidić i Manćini? Evo...

Bilo je povuci-potegni kada je odnos Roberta Manćinija i Nemanje Vidića u pitanju od prvog dana.

Sada nema ni povuc, ni potegni.

Bar tako tvrdi trener Intera, posle svega što se dogodilo u Glazgovu na utakmici Lige Evrope sa Seltikom (3:3).

Naime, Manćini je poručio da će čelnicima kluba obrazložiti zbog čega, dok je on trener, Vidić više neće igrati za "nerazure". Tokom drugog poluvremena, trener Intera dobio je znak od štopera Andree Ranokije da je povređen i da će teško izdržati, posle čega se, tvrdi, okrenuo prema Vidiću i zatražio da...

"Tražio sam od njega da se brzo spremi za igru", rekao je Manćini.

Međutim, prema tvrdnjama očevidaca, ali i samog Manćinija, Vidić je prvo presporo nameštao kostobrane, a onda polako odšetao do mesta predviđenog za zagrevanje rezervnih fudbalera, što je razbesnelo temperamentnog Italijana.

Odlučio je da ga vrati na klupu i ostavi Ranokiju da povređenog odigra ostatak utakmice.

"Preko nekih stvari mgou da pređem, ali takvo ponašanje iskusnog igrača ne mogu da shvatim. Ranokija se povredio u duelu i tražio sam od Vidića da se što pre spremi za ulazak u igru, međutim on je krenuo iza gola laganim koracima, što me je jako iznerviralo", rekao je Manćini i dodao.

"Odlučio sam da ga vratim na klupu i nisam hteo da izvršim izmenu. Obavestio sam ljude iz kluba šta se desilo i neću to da kažem izričito, ali on neće više dobijati šansu dok sam ja na klupi Intera".

Rastanak? Izvestan.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

S.M.

23.02.2015 07:36

Ima dvije "rupe" od dva zadnja igraca (Ranokija i huan Jesus) a Vidica mrcvari na klupi. Vidic ima pravo sto "ne da na sebe"

ODGOVORITE