Поново нападнут имам

Непознато маскирано лице повредило је имама Селведина Бегановића, који је познат по критикама вехабија, у учионици у којој држи наставу у Трнови, општина Велика Кладуша, речено је Срни у Министарству унутрашњих послова Унско–санског кантона.

Босна и Херцеговина 22.02.2015 | 11:48
Поново нападнут имам

Портпарол МУП-а Унско-санског кантона Але Шиљдедић рекао је да је Бегановић јуче у преподневним часовима ножем убоден у раме, грудни кош и подлактицу леве руке, али да је ван животне опасности. Он је нагласио да је полиција обавила увиђај.

"Полиција је привела четири лица за која се сумња да би могла да буду повезана са овим догађајем. Истрага је у току, а о резултатима ће јавност бити благовремено обавештена", додао је Шиљдедић.

Ово је био четврти напад на Бегановића у последњих месец и по дана.

Бегановић је јавности познат по прошлогодишњем отвореном писму Билалу Боснићу, неформалном вођи вехабијског покрета у БиХ, у којем је критиковао праксу врбовања и слања омладине из БиХ на сиријско и ирачко ратиште.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кадија

22.02.2015 12:31

Хоцел ко заститит овог цовјека ил се цека да буде убијен.Каква је ово Дрзава,ста је ово? Ко спрецава полицију да ради свој посо,ко је тај силник?

ОДГОВОРИТЕ
Name

стојко

22.02.2015 13:03

Ко га **** кад неће да каже ко су нападачи, два пута кажу да је препознао нападача али му вјера не дозвољава да то открије. Треба и њега мало преиспитати, сумњив је. Вријеме ће показати своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

то је тако у рс

22.02.2015 17:16

Кад не могу будале ниста цовјеку онда нападају а дрзава нијема !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вјероватно

22.02.2015 22:37

Инспектори хоце да додју до оног ко наредјује те нападе. То нозакање је изивљавање, страсење није то промасај. Крајисници су родјени с нозевима и ако хоце да убију он би био вец мртав.

ОДГОВОРИТЕ