Ponovo napadnut imam

Nepoznato maskirano lice povredilo je imama Selvedina Beganovića, koji je poznat po kritikama vehabija, u učionici u kojoj drži nastavu u Trnovi, opština Velika Kladuša, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko–sanskog kantona.

Bosna i Hercegovina 22.02.2015 | 11:48
Ponovo napadnut imam

Portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić rekao je da je Beganović juče u prepodnevnim časovima nožem uboden u rame, grudni koš i podlakticu leve ruke, ali da je van životne opasnosti. On je naglasio da je policija obavila uviđaj.

"Policija je privela četiri lica za koja se sumnja da bi mogla da budu povezana sa ovim događajem. Istraga je u toku, a o rezultatima će javnost biti blagovremeno obaveštena", dodao je Šiljdedić.

Ovo je bio četvrti napad na Beganovića u poslednjih mesec i po dana.

Beganović je javnosti poznat po prošlogodišnjem otvorenom pismu Bilalu Bosniću, neformalnom vođi vehabijskog pokreta u BiH, u kojem je kritikovao praksu vrbovanja i slanja omladine iz BiH na sirijsko i iračko ratište.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kadija

22.02.2015 12:31

Hocel ko zastitit ovog covjeka il se ceka da bude ubijen.Kakva je ovo Drzava,sta je ovo? Ko sprecava policiju da radi svoj poso,ko je taj silnik?

ODGOVORITE
Name

stojko

22.02.2015 13:03

Ko ga **** kad neće da kaže ko su napadači, dva puta kažu da je prepoznao napadača ali mu vjera ne dozvoljava da to otkrije. Treba i njega malo preispitati, sumnjiv je. Vrijeme će pokazati svoje.

ODGOVORITE
Name

to je tako u rs

22.02.2015 17:16

Kad ne mogu budale nista covjeku onda napadaju a drzava nijema !!!

ODGOVORITE
Name

Vjerovatno

22.02.2015 22:37

Inspektori hoce da dodju do onog ko naredjuje te napade. To nozakanje je izivljavanje, strasenje nije to promasaj. Krajisnici su rodjeni s nozevima i ako hoce da ubiju on bi bio vec mrtav.

ODGOVORITE