Видео: Срамотно понашање играча Барсе!

Нејмар умало да поломи ногу ривалу, Алба ударао играча на земљи! Каталонци начисто погубили живце у поразу од Малаге и нису бирали средства како да одговоре противничким играчима.

Фудбал 22.02.2015 | 20:10
Видео: Срамотно понашање играча Барсе!

арселона је мимо свих очекивања изгубила бодове на свом терену од Малаге, а њени играчи су у неколико наврата изгубили достојанство и спортски дух. Каталонци нису умели спортски да поднесу пораз.

Малага је рано повела, а како је меч одмицао, одбрана гостију је деловала све сигурније. Податак да је Барселона у другом полувремену имала само једну озбиљну шансу преко Педра довољно говори о супериорности Малагине дефанзиве. Све то је било фрустрирајуће за домаће фудбалере, који су погубили живце.

У 87. минуту, Нејмар је дивљачки стартовао на младог Кастиљеха, а када је оборио њега, обрушио се на Дардера којем је умало поломио ногу! Иако је било кристално јасно да је заслужио искључење, Бразилац је прошао само са жутим картоном.

Само три минута касније, живце је изгубио Ђорди Алба и почео да у стилу Пепеа удара Хуанпија који је лежао на земљи. И он је прошао само са жутим картоном…

Коментари / 0

Оставите коментар