Video: Sramotno ponašanje igrača Barse!

Nejmar umalo da polomi nogu rivalu, Alba udarao igrača na zemlji! Katalonci načisto pogubili živce u porazu od Malage i nisu birali sredstva kako da odgovore protivničkim igračima.

Fudbal 22.02.2015 | 20:10
Video: Sramotno ponašanje igrača Barse!

arselona je mimo svih očekivanja izgubila bodove na svom terenu od Malage, a njeni igrači su u nekoliko navrata izgubili dostojanstvo i sportski duh. Katalonci nisu umeli sportski da podnesu poraz.

Malaga je rano povela, a kako je meč odmicao, odbrana gostiju je delovala sve sigurnije. Podatak da je Barselona u drugom poluvremenu imala samo jednu ozbiljnu šansu preko Pedra dovoljno govori o superiornosti Malagine defanzive. Sve to je bilo frustrirajuće za domaće fudbalere, koji su pogubili živce.

U 87. minutu, Nejmar je divljački startovao na mladog Kastiljeha, a kada je oborio njega, obrušio se na Dardera kojem je umalo polomio nogu! Iako je bilo kristalno jasno da je zaslužio isključenje, Brazilac je prošao samo sa žutim kartonom.

Samo tri minuta kasnije, živce je izgubio Đordi Alba i počeo da u stilu Pepea udara Huanpija koji je ležao na zemlji. I on je prošao samo sa žutim kartonom…

Komentari / 0

Ostavite komentar