Атлетико планира паклена појачања!

Жели новог колумбијског ''убицу'' и још једног бившег играча! Дијего Симеоне спрема појачања за везни ред и напад у виду Ињација Камача и Карлоса Баке.

Фудбал 22.02.2015 | 21:50
Атлетико планира паклена појачања!

Зимски прелазни рок је завршен тек пре неколико недеља а мадридски Атлетико већ ужурбано ради на појачањима за лето и Јорганџије имају веома озбиљне планове, а може се рећи да иду и утабаним стазама пошто желе да поново имају Колумбијца у нападу, те и да везни ред ојачају бившим играчем клуба.

Навијачи на Висенте Калдерону су имали привилегију да уживају у головима Радамела Фалкаа и скаути су опет одлучили да желе колумбијског центарфора, избор је пао на у Шпанији и те како доказаног Карлоса Баку, а средину терена би требало да ојача играч који је већ играо за Јорганџије – Ињацио Камачо.

Нападач Севиље је прошле сезоне постигао 14 голова у Примери, а ове је већ стигао до 13. гола у шпанском првенству те је и логичан избор за навалу шампиона државе. Бака је спреман за нове изазове и жели да пређе у већи клуб, а минулог јануара је био мета неколико клубова, али му Севиља није дозволила трансфер у сред сезоне, на лето ће његовом агенту бити лакше да издејствује прелазак у Атлетико.

Јорганџије редовно играју на неколико фронтова и Чолу је потребно сигурно решење на средини терена, а Камачо је виђен као идеално решење пошто је напустио Калдерон када је Малага добила значајна финансијска средства. Он је такође био тражен у зимском прелазном року, а из клуба су наговестили да ће тек на лето бити пуштен из клуба, Атлетико је на време кренуо у реализацију трансфера који ће коштати око 12.000.000 евра и после Фернанда Тореса још један играч би могао да се врати у Мадрид.

Тако то раде озбиљни клубови.

Коментари / 0

Оставите коментар