Atletiko planira paklena pojačanja!

Želi novog kolumbijskog ''ubicu'' i još jednog bivšeg igrača! Dijego Simeone sprema pojačanja za vezni red i napad u vidu Injacija Kamača i Karlosa Bake.

Fudbal 22.02.2015 | 21:50
Atletiko planira paklena pojačanja!

Zimski prelazni rok je završen tek pre nekoliko nedelja a madridski Atletiko već užurbano radi na pojačanjima za leto i Jorgandžije imaju veoma ozbiljne planove, a može se reći da idu i utabanim stazama pošto žele da ponovo imaju Kolumbijca u napadu, te i da vezni red ojačaju bivšim igračem kluba.

Navijači na Visente Kalderonu su imali privilegiju da uživaju u golovima Radamela Falkaa i skauti su opet odlučili da žele kolumbijskog centarfora, izbor je pao na u Španiji i te kako dokazanog Karlosa Baku, a sredinu terena bi trebalo da ojača igrač koji je već igrao za Jorgandžije – Injacio Kamačo.

Napadač Sevilje je prošle sezone postigao 14 golova u Primeri, a ove je već stigao do 13. gola u španskom prvenstvu te je i logičan izbor za navalu šampiona države. Baka je spreman za nove izazove i želi da pređe u veći klub, a minulog januara je bio meta nekoliko klubova, ali mu Sevilja nije dozvolila transfer u sred sezone, na leto će njegovom agentu biti lakše da izdejstvuje prelazak u Atletiko.

Jorgandžije redovno igraju na nekoliko frontova i Čolu je potrebno sigurno rešenje na sredini terena, a Kamačo je viđen kao idealno rešenje pošto je napustio Kalderon kada je Malaga dobila značajna finansijska sredstva. On je takođe bio tražen u zimskom prelaznom roku, a iz kluba su nagovestili da će tek na leto biti pušten iz kluba, Atletiko je na vreme krenuo u realizaciju transfera koji će koštati oko 12.000.000 evra i posle Fernanda Toresa još jedan igrač bi mogao da se vrati u Madrid.

Tako to rade ozbiljni klubovi.

Komentari / 0

Ostavite komentar