ЈСЛ: Прво, па мушко - кикс Партизана, Управа напоље!

Партизан није успео да победи Вождовац (3:3) пред својим навијачима у првом колу пролећног дела Суперлиге.

Фудбал 22.02.2015 | 08:31
ЈСЛ: Прво, па мушко - кикс Партизана, Управа напоље!

Рекоше пре неки дан чланови управе ФК Партизан новинарима, додуше преко портпарола Биљане Обрадовић, да тренер Марко Николић и екипа имају пуну подршку и да црно-бели доласком зимских појачања улазе јачи у други део сезоне Јелен Суперлиге.

Да одговарају на питања и потпитања представника медија нису били спремни...

А, између осталог, занимало нас је како је то Партизан јачи после одласка Данка Лазовића и Петра Шкулетића, најефикаснијих играча црно-белих прошле јесени.

И фудбалским аналфабетама је било јасно да ће "парни ваљак" ослабљен, без главних полуга, у битку за титулу. У суботу, на премијери "новог" Партизана у пролећном делу Суперлиге, ова теза добила је и потврду.

Партизан - Вождовац 3:3 (1:1)!
/Нинковић 14, Б.Илић 49, Станимировић 85. аутогол - Шкерјанц 26, Одита 73, Станимировић 78/

Не нису црно-бели изгубили два бода, већ су освојили један, јер су "змајеви" до 85. минута били пред победом.

Годинама су се навијачи Партизана противили претходној управи. Последњих сезона практично се на сваком мечу у Хумској могло чути "управа напоље", а та традиција је настављена и против Вождовца.

Ни 30 секунди није протекло од почетка утакмице (што врло лако може да буде и нови светски рекорд у овој области), а Гробари су почели да терају нове челнике, којима је дуел са Вождовчанима био први од када су преузели клуб.

Лоше почетак!

Ситуација је још драматичнија када се зна да се после утакмице 16. кола стадион орио од скандирања против управе. Партизан је већ на првом степенику ка титулу првака почео да посрће и сва је прилика да ће после понедељка, када Црвена звезда играо против дављеника Радничког у Нишу, имати само четири бода предности.

Одговорност је дефинитивно и на стручном штабу.

Очекивали су се проблеми у нападу, али не и у одбрани, која је довођењем Ивана Бандаловског и Грегора Балажица заиста појачана ове зиме. Бугарин је играо против Вождовца, док Словенац још није спреман.

"Црно-бели" су примили три гола, сваки после грешака у задњој линији. Бољке испољене на почетку припрема, поново су карактерисале игру лидера Суперлиге. Ако оправдање за бројне промашаје Николе Нинковића и Немање Којића може да буде чињеница да су најбољи стрелац и асистент напустили клуб, онда за лоше стање у дефанзиви нема изговора.

Партизан је на утакмици са Воџовцем води Звонко Варга, јер Марко Николић због суспензије нема право да седи на клупи "ваљка" прва три меча у другом делу сезоне.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Неса

22.02.2015 09:10

Имам утисак да је ово намерно урадјено од стране нове управе.Рецено је новој управи да све уцини како би ослабила ФК. Партизан. ФК.Звезда мопра бити прва.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гробар

22.02.2015 11:22

Мо'с мислит'.

ОДГОВОРИТЕ