Амери постају генерални спонзор Партизана?!

Како стоје ствари, екипа Партизана би могла у наредних неколико дана да коначно реши питање које већ три године мучи челнике клуба - проналазак генералног спонзора.

Фудбал 21.02.2015 | 15:40
Амери постају генерални спонзор Партизана?!

Према информацијама до којих је дошао лист Спорт, име понтецијалног спонозра се још увек држи у строгој тајности, али је, чини се, извесно да је реч о једној познатој америчкој компанији.

Према речима извора блиских управи црно-белих, реч је о озбиљном бреду који је спреман да инвестира новчана средства у Хумску 1. Уколико се то догоди не треба трошити речи на важност овог пословног подухвата будући да је клуб уздрман озбиљним финасијским проблемима те да је укупан дуг црно-белих већ изнад 14 милиона евра.

Како наводи Спорт, овај посао апсолутно нема никакве везе са маркетингом Партизана, који већ две и по године не доноси никакав приход у клуб и још увек није стигао на ред за реформисање, већ је искључиво плод рада и личних контаката генералног директора Милоша Вазуре.

Преговори су у завршној фази и, уколико се договор приведе крају на прави начин, Парни ваљак ће у наредном периоду инкасирати сасвим пристојну своту новца на годишњем нивоу, која ће вероватно бити увећена бонусима, који се практикују у таквом пословању.

Пуних пет година је прошло откако је на дресовима фудбалера Партизана било исписано име генералног спонзора, мада је и тада уговор са ЕПС, иако су се црно-бели такмичили у Лиги шампиона, био – врло мршав.

Као што је познато, то јавно предузеће је Партизану давало суму од свега 800.000 евра, а уговор је био потписан на годину дана…

Коментари / 0

Оставите коментар