Ameri postaju generalni sponzor Partizana?!

Kako stoje stvari, ekipa Partizana bi mogla u narednih nekoliko dana da konačno reši pitanje koje već tri godine muči čelnike kluba - pronalazak generalnog sponzora.

Fudbal 21.02.2015 | 15:40
Ameri postaju generalni sponzor Partizana?!

Prema informacijama do kojih je došao list Sport, ime pontecijalnog sponozra se još uvek drži u strogoj tajnosti, ali je, čini se, izvesno da je reč o jednoj poznatoj američkoj kompaniji.

Prema rečima izvora bliskih upravi crno-belih, reč je o ozbiljnom bredu koji je spreman da investira novčana sredstva u Humsku 1. Ukoliko se to dogodi ne treba trošiti reči na važnost ovog poslovnog poduhvata budući da je klub uzdrman ozbiljnim finasijskim problemima te da je ukupan dug crno-belih već iznad 14 miliona evra.

Kako navodi Sport, ovaj posao apsolutno nema nikakve veze sa marketingom Partizana, koji već dve i po godine ne donosi nikakav prihod u klub i još uvek nije stigao na red za reformisanje, već je isključivo plod rada i ličnih kontakata generalnog direktora Miloša Vazure.

Pregovori su u završnoj fazi i, ukoliko se dogovor privede kraju na pravi način, Parni valjak će u narednom periodu inkasirati sasvim pristojnu svotu novca na godišnjem nivou, koja će verovatno biti uvećena bonusima, koji se praktikuju u takvom poslovanju.

Punih pet godina je prošlo otkako je na dresovima fudbalera Partizana bilo ispisano ime generalnog sponzora, mada je i tada ugovor sa EPS, iako su se crno-beli takmičili u Ligi šampiona, bio – vrlo mršav.

Kao što je poznato, to javno preduzeće je Partizanu davalo sumu od svega 800.000 evra, a ugovor je bio potpisan na godinu dana…

Komentari / 0

Ostavite komentar