Милосављевић: Знамо Звездине слабости!

"До сада је у Куп мечевима са њима било доста тензије, али то је све спорт и нека победи бољи ако се сусретнемо“, рекао је капитен Партизана.

Кошарка 21.02.2015 | 09:40
Милосављевић: Знамо Звездине слабости!

Вођа црно-белих не през а од најљућег ривала!Капитен Партизана Драган Милосављевић је поручио да зна који су недостаци првог фаворита Црвене звезде са којом ће се састати његов тим у полуфиналу Купа Радивоја Кораћа уколико екипа Дејана Радоњића према очекивањима елиминише домаћи Константин!

Екипа Душка Вујошевића данас има слободан дан, те је одржала тренинг отворен за представнике медија којима се обратио капитен Драган Милосављевић. Један од најискуснијих у редовима српског шампиона очекује вечити дерби у полуфиналу, а искористио је прилику и да похвали новајлију Божа Ђумића који је недавно стигао у црно-бели табор.
„Полако дижемо форму, везали смо доста победа што нам доста значи. Битно је да нема повреда, само је Андрић био болестан. Доста нам значи добра игра Ђумића против Војводине, јер нам недостаје центар од кад је Гагић отишао. Божо је тек дошао, фино се уклопио, али још је рано оцењивати. Чекамо исход вечерашњег меча да видимо ко нас чека у полуфиналу, али је Звезда ту апсолутни фаворит“, истакао је Милосављевић.

Иако је Црвена звезда апсолутни фаворит читавог турнира, па тако и евентуалног судара вечитих у борби за финале, популарни Гаги је поручио да играчи и стручни штаб Партизана добро зна где је ривал најтањи и да ће на томе радити у припреми очекиваног судара главних фаворита Купа.
„Као и сваки дерби, и овај ће бити доста тежак поготову због тога што Звезда има заиста сјајан тим и игра фантастично на свим пољима. Али, спремни смо. Знамо неке њихове мане, радићемо на томе да то искористимо и видећемо колико у овом тренутку можемо против њих. До сада је у Куп мечевима са њима било доста тензије, али то је све спорт и нека победи бољи ако се сусретнемо“, додао је капитен Партизана.

Коментари / 0

Оставите коментар