Milosavljević: Znamo Zvezdine slabosti!

"Do sada je u Kup mečevima sa njima bilo dosta tenzije, ali to je sve sport i neka pobedi bolji ako se susretnemo“, rekao je kapiten Partizana.

Košarka 21.02.2015 | 09:40
Milosavljević: Znamo Zvezdine slabosti!

Vođa crno-belih ne prez a od najljućeg rivala!Kapiten Partizana Dragan Milosavljević je poručio da zna koji su nedostaci prvog favorita Crvene zvezde sa kojom će se sastati njegov tim u polufinalu Kupa Radivoja Koraća ukoliko ekipa Dejana Radonjića prema očekivanjima eliminiše domaći Konstantin!

Ekipa Duška Vujoševića danas ima slobodan dan, te je održala trening otvoren za predstavnike medija kojima se obratio kapiten Dragan Milosavljević. Jedan od najiskusnijih u redovima srpskog šampiona očekuje večiti derbi u polufinalu, a iskoristio je priliku i da pohvali novajliju Boža Đumića koji je nedavno stigao u crno-beli tabor.
„Polako dižemo formu, vezali smo dosta pobeda što nam dosta znači. Bitno je da nema povreda, samo je Andrić bio bolestan. Dosta nam znači dobra igra Đumića protiv Vojvodine, jer nam nedostaje centar od kad je Gagić otišao. Božo je tek došao, fino se uklopio, ali još je rano ocenjivati. Čekamo ishod večerašnjeg meča da vidimo ko nas čeka u polufinalu, ali je Zvezda tu apsolutni favorit“, istakao je Milosavljević.

Iako je Crvena zvezda apsolutni favorit čitavog turnira, pa tako i eventualnog sudara večitih u borbi za finale, popularni Gagi je poručio da igrači i stručni štab Partizana dobro zna gde je rival najtanji i da će na tome raditi u pripremi očekivanog sudara glavnih favorita Kupa.
„Kao i svaki derbi, i ovaj će biti dosta težak pogotovu zbog toga što Zvezda ima zaista sjajan tim i igra fantastično na svim poljima. Ali, spremni smo. Znamo neke njihove mane, radićemo na tome da to iskoristimo i videćemo koliko u ovom trenutku možemo protiv njih. Do sada je u Kup mečevima sa njima bilo dosta tenzije, ali to je sve sport i neka pobedi bolji ako se susretnemo“, dodao je kapiten Partizana.

Komentari / 0

Ostavite komentar