Звездина жеља је - 6 милиона годишње од Гаспрома!

Прелиминарни разговори требало би да почну наредне седмице, а у Љутице Богдана се надају да ће бити завршени крајем марта.

Фудбал 20.02.2015 | 09:20
Звездина жеља је - 6 милиона годишње од Гаспрома!

Руководство Црвене звезде верује да ће у наредном периоду издејствовати нови уговор са генералним спонзором Гаспромом вредан 30.000.000 евра, односно шест милиона годишње, пише дневни лист Информер.

Према сазнањима тог листа прелиминари разговори око продужетка сарадње требало би да почну наредне седмице. Како се може чути од људи блиских Црвеној звезди руководство клуба намерава да оформи радну групу која ће ће посветити преговорима са руским гигантом. На челу те радне групе биће професор Петар Шкундрић, човек у кога Руси имају огромно поверење.

Црвена звезда и Гаспром су потписали уговор 2010. године. Тренутно, црвено-бели годишње инкасирају 4.500.000 евра, и то је сума коју ће сасвим сигурно добити и по слову новог уговора. Ипак, одговорни из Љутице Богдана се надају да ће успети да побољшају услове сарадње, и верују да ће посао бити окончан до краја марта.

Комплетирање посла са Гаспромом повећало би шансе Црвеној звезди да добије европску лиценцу. Нови уговор омогућио би и челницима српског шампиона да добију и повољан кредит код неке банке.

Коментари / 0

Оставите коментар