Zvezdina želja je - 6 miliona godišnje od Gasproma!

Preliminarni razgovori trebalo bi da počnu naredne sedmice, a u Ljutice Bogdana se nadaju da će biti završeni krajem marta.

Fudbal 20.02.2015 | 09:20
Zvezdina želja je - 6 miliona godišnje od Gasproma!

Rukovodstvo Crvene zvezde veruje da će u narednom periodu izdejstvovati novi ugovor sa generalnim sponzorom Gaspromom vredan 30.000.000 evra, odnosno šest miliona godišnje, piše dnevni list Informer.

Prema saznanjima tog lista preliminari razgovori oko produžetka saradnje trebalo bi da počnu naredne sedmice. Kako se može čuti od ljudi bliskih Crvenoj zvezdi rukovodstvo kluba namerava da oformi radnu grupu koja će će posvetiti pregovorima sa ruskim gigantom. Na čelu te radne grupe biće profesor Petar Škundrić, čovek u koga Rusi imaju ogromno poverenje.

Crvena zvezda i Gasprom su potpisali ugovor 2010. godine. Trenutno, crveno-beli godišnje inkasiraju 4.500.000 evra, i to je suma koju će sasvim sigurno dobiti i po slovu novog ugovora. Ipak, odgovorni iz Ljutice Bogdana se nadaju da će uspeti da poboljšaju uslove saradnje, i veruju da će posao biti okončan do kraja marta.

Kompletiranje posla sa Gaspromom povećalo bi šanse Crvenoj zvezdi da dobije evropsku licencu. Novi ugovor omogućio bi i čelnicima srpskog šampiona da dobiju i povoljan kredit kod neke banke.

Komentari / 0

Ostavite komentar