Борис Тадић неће гледати стари филм

Станислава Пак Станковић, савјетник за медије предсједника Србије Томислава Николића, рекла је да захтјеве за разрјешење Николића види као дио синхронизованих напада на државу и њене институције.

Србија 19.02.2015 | 10:20
Борис Тадић неће гледати стари филм

Говорећи о иницијативи за разрјешење Николића, од странер посланичке групе Социјалдемократске странке /СДС/ Бориса Тадића, Пакова је рекла да је током Тадићеве владавине Србија "опљачкана и понижена".

"Сада када се са тешком муком отклањају последице те девастирајуће политике, они који су нас довели до руба пропасти имају иницијативу да се вратимо на старо. Тај други филм неће гледати", рекла је Пакова за лист "Данас".

Она каже да је Тадић имао више од деценије да од Србије начини поносну и просперитетну земљу.

"Имао је прилику да поправи имиџ Србије, да буде искрен и поштован саговорник у свету, да се избори са корупцијом, да обезбеди поштену и успешну приватизацију државних предузећа", рекла је Пакова.

Посланичка група СДС, Заједно за Србију и Зелени Србије предала је јуче захтјев за покретање поступка за разрјешење Николића, јер је, како тврде, повриједио Устав.

Захтјев је предат због Николићеве изјаве дневном листу "Политика", у којој је коментарисао најаву српског тужиоца за ратне злочине Владимира Вукчевића о покретању истраге против начелника Генералштаба Војске Србије Љубише Диковића.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Неша

19.02.2015 09:17

Хоће ли овај човек више нестати из политике?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

митар

19.02.2015 09:56

Не волим Тадица јер је поред Зорана Дјиндјица и Додика нанио највисе стете свом народу.Нису исту стету правили. Овима из Србије није новац на првом мјесту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

срс

19.02.2015 10:54

Тадиц на сметлисте историје.Заједно са осталим.

Name

Тика

02.03.2015 12:20

Тадић је за Тому не пет већ десет у главу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

12.03.2015 01:11

Тадиц је за све њих геније. Косово је било насе и док је Дјиндјиц и Тадиц били на власти. А дје нам је сад Косово? Разапесе га сто се руковао са Тацијем, а ови садасњи доведосе премијера Албаније у Београд. Него, вријеме це показати све.

ОДГОВОРИТЕ