Boris Tadić neće gledati stari film

Stanislava Pak Stanković, savjetnik za medije predsjednika Srbije Tomislava Nikolića, rekla je da zahtjeve za razrješenje Nikolića vidi kao dio sinhronizovanih napada na državu i njene institucije.

Srbija 19.02.2015 | 10:20
Boris Tadić neće gledati stari film

Govoreći o inicijativi za razrješenje Nikolića, od straner poslaničke grupe Socijaldemokratske stranke /SDS/ Borisa Tadića, Pakova je rekla da je tokom Tadićeve vladavine Srbija "opljačkana i ponižena".

"Sada kada se sa teškom mukom otklanjaju posledice te devastirajuće politike, oni koji su nas doveli do ruba propasti imaju inicijativu da se vratimo na staro. Taj drugi film neće gledati", rekla je Pakova za list "Danas".

Ona kaže da je Tadić imao više od decenije da od Srbije načini ponosnu i prosperitetnu zemlju.

"Imao je priliku da popravi imidž Srbije, da bude iskren i poštovan sagovornik u svetu, da se izbori sa korupcijom, da obezbedi poštenu i uspešnu privatizaciju državnih preduzeća", rekla je Pakova.

Poslanička grupa SDS, Zajedno za Srbiju i Zeleni Srbije predala je juče zahtjev za pokretanje postupka za razrješenje Nikolića, jer je, kako tvrde, povrijedio Ustav.

Zahtjev je predat zbog Nikolićeve izjave dnevnom listu "Politika", u kojoj je komentarisao najavu srpskog tužioca za ratne zločine Vladimira Vukčevića o pokretanju istrage protiv načelnika Generalštaba Vojske Srbije Ljubiše Dikovića.

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Neša

19.02.2015 09:17

Hoće li ovaj čovek više nestati iz politike?!

ODGOVORITE
Name

mitar

19.02.2015 09:56

Ne volim Tadica jer je pored Zorana Djindjica i Dodika nanio najvise stete svom narodu.Nisu istu stetu pravili. Ovima iz Srbije nije novac na prvom mjestu.

ODGOVORITE
Name

srs

19.02.2015 10:54

Tadic na smetliste istorije.Zajedno sa ostalim.

Name

Tika

02.03.2015 12:20

Tadić je za Tomu ne pet već deset u glavu!

ODGOVORITE
Name

12.03.2015 01:11

Tadic je za sve njih genije. Kosovo je bilo nase i dok je Djindjic i Tadic bili na vlasti. A dje nam je sad Kosovo? Razapese ga sto se rukovao sa Tacijem, a ovi sadasnji dovedose premijera Albanije u Beograd. Nego, vrijeme ce pokazati sve.

ODGOVORITE