Рајковић: Престићи ћемо Партизан и узети титулу!

Имамо квалитет да стигнемо Партизан, даће Бог да у мају подигнем пехар као капитен! „Много деце сања да једног дана заигра у црвено-белом дресу, па онда и да буду капитени. Ја сам то остварио, а даће Бог да ми се посрећи и да у мају подигнем шампионски пехар као капитен“, рекао је талентовани чувар мреже.

Фудбал 20.02.2015 | 12:40
Рајковић: Престићи ћемо Партизан и узети титулу!

Нови капитен Црвене звезде Предраг Рајковић рекао је данас да је изузетно срећан и почаствован што је добио траку и поручио да се нада да ће на крају сезоне подићи пехар шампиона Србије.

Повратник међу црвено-беле Александар Луковић, који је требало да буде капитен, пропустиће пролећни део сезоне због повреде, док је Дарко Лазовић испао из конкуренције због чињенице да у јуну одлази у Ðенову.
"То је за мене велика част и обавеза, додатна мотивација за рад на тренинзима и још квалитетније одбране на утакмицама. Много деце сања да једног дана заигра у црвено-белом дресу, па онда и да буду капитени. Ја сам то остварио, а даће Бог да ми се посрећи и да у мају подигнем шампионски пехар као капитен", рекао је Рајковић за клупски сајт.

Он је истакао да је предност Партизана од шест бодова није недостижна.
"Биће тешко, много изазова нас очекује, али верујем да имамо квалитет да престигнемо предност Партизана. Ипак, као што и тренер стално говори, идемо утакмицу по утакмицу, сада нам је само Ниш у глави".

Рајковић је рекао да му је сан да једног дана постане први голман најјаче селекције Србије.
"Надам се да ћу једног дана постати први голман А репрезентације. Оно што је много ближе јесте Светско првенство за играче до 20 година на Новом Зеланду, крајем маја. Бити део таквог догађаја је од великог значаја за каријеру сваког играча и надам се да ћемо направити добар резултат", закључио је 19-годишњи голман.

Коментари / 0

Оставите коментар