Rajković: Prestići ćemo Partizan i uzeti titulu!

Imamo kvalitet da stignemo Partizan, daće Bog da u maju podignem pehar kao kapiten! „Mnogo dece sanja da jednog dana zaigra u crveno-belom dresu, pa onda i da budu kapiteni. Ja sam to ostvario, a daće Bog da mi se posreći i da u maju podignem šampionski pehar kao kapiten“, rekao je talentovani čuvar mreže.

Fudbal 20.02.2015 | 12:40
Rajković: Prestići ćemo Partizan i uzeti titulu!

Novi kapiten Crvene zvezde Predrag Rajković rekao je danas da je izuzetno srećan i počastvovan što je dobio traku i poručio da se nada da će na kraju sezone podići pehar šampiona Srbije.

Povratnik među crveno-bele Aleksandar Luković, koji je trebalo da bude kapiten, propustiće prolećni deo sezone zbog povrede, dok je Darko Lazović ispao iz konkurencije zbog činjenice da u junu odlazi u Ðenovu.
"To je za mene velika čast i obaveza, dodatna motivacija za rad na treninzima i još kvalitetnije odbrane na utakmicama. Mnogo dece sanja da jednog dana zaigra u crveno-belom dresu, pa onda i da budu kapiteni. Ja sam to ostvario, a daće Bog da mi se posreći i da u maju podignem šampionski pehar kao kapiten", rekao je Rajković za klupski sajt.

On je istakao da je prednost Partizana od šest bodova nije nedostižna.
"Biće teško, mnogo izazova nas očekuje, ali verujem da imamo kvalitet da prestignemo prednost Partizana. Ipak, kao što i trener stalno govori, idemo utakmicu po utakmicu, sada nam je samo Niš u glavi".

Rajković je rekao da mu je san da jednog dana postane prvi golman najjače selekcije Srbije.
"Nadam se da ću jednog dana postati prvi golman A reprezentacije. Ono što je mnogo bliže jeste Svetsko prvenstvo za igrače do 20 godina na Novom Zelandu, krajem maja. Biti deo takvog događaja je od velikog značaja za karijeru svakog igrača i nadam se da ćemo napraviti dobar rezultat", zaključio je 19-godišnji golman.

Komentari / 0

Ostavite komentar