Радовићу позив који се не одбија!

Мирослав Радовић добио понуду из Кине вредну 6.000.000 долара по сезони! Заменик капитена Легије по свему судећи напушта Варшаву после девет година и сели се код Радомира Антића.

Фудбал 18.02.2015 | 22:00
Радовићу позив који се не одбија!

Понуда од које застаје дах! И која једноставно мора да се прихвати. По свему судећи Мирослав Радовић биће нови фудбалер Хебеија, на чију је клупу недавно сео прослављени српски стручњак Радомир Антић, пошто је кинески друголигаш преточио најаву у дело и на његову адресу послао понуду која и дословно има значење непристојне.

Како јављају медији из Пољске, Кинези су пред Радовића ставили уговор на основу којег ће зарађивати 6.000.000 долара сваке сезоне! Да би било јасно о каквој је суму реч довољно је подсетити да је некадашњи крилни везиста Партизана минулог новембра продужио сарадњу са клубом из Варшаве и да му је том приликом плата повећана за 15 одсто, те да трентно зарађује 1.000.000 долара. Уколико прихвати понуду Хабеија, његова примања ће се повећати за шест пута. Ко још може томе да одоли?

Разумљиво, челници Легије су у страху, пошто не желе да изгубе најбољег играча, стрелца и асистента, али су у овом случају, чини се, немоћни. Јер, колико год да захтевају на име обештећења Кинези су спремни да плате. Претходна слобода Радовића коштала је 500.000 евра, али је сума сада далеко већа, после потиса новог уговора на основу којег је предвиђено да остане у Легији до јуна 2018.

„Пратимо ситуацију поводом понуде за Радовића, али сад смо посвећени искључиво утакмици Лиге Европе са Ајаксом“ кажу у клубу пред гостовање у Амстердаму од 21.05.

Иначе, Хебеј је недавно уплатио турској Маниси 600.000 евра како би се изборио за потпис Ненада Милијаша и сигурно има довољно новца у каси да у своје јато приволи и 34-годишњег Радовића, који је за девет година у Варшаву одиграо 328 утакмица за Легију и постигао 76 голова.

Коментари / 0

Оставите коментар