Radoviću poziv koji se ne odbija!

Miroslav Radović dobio ponudu iz Kine vrednu 6.000.000 dolara po sezoni! Zamenik kapitena Legije po svemu sudeći napušta Varšavu posle devet godina i seli se kod Radomira Antića.

Fudbal 18.02.2015 | 22:00
Radoviću poziv koji se ne odbija!

Ponuda od koje zastaje dah! I koja jednostavno mora da se prihvati. Po svemu sudeći Miroslav Radović biće novi fudbaler Hebeija, na čiju je klupu nedavno seo proslavljeni srpski stručnjak Radomir Antić, pošto je kineski drugoligaš pretočio najavu u delo i na njegovu adresu poslao ponudu koja i doslovno ima značenje nepristojne.

Kako javljaju mediji iz Poljske, Kinezi su pred Radovića stavili ugovor na osnovu kojeg će zarađivati 6.000.000 dolara svake sezone! Da bi bilo jasno o kakvoj je sumu reč dovoljno je podsetiti da je nekadašnji krilni vezista Partizana minulog novembra produžio saradnju sa klubom iz Varšave i da mu je tom prilikom plata povećana za 15 odsto, te da trentno zarađuje 1.000.000 dolara. Ukoliko prihvati ponudu Habeija, njegova primanja će se povećati za šest puta. Ko još može tome da odoli?

Razumljivo, čelnici Legije su u strahu, pošto ne žele da izgube najboljeg igrača, strelca i asistenta, ali su u ovom slučaju, čini se, nemoćni. Jer, koliko god da zahtevaju na ime obeštećenja Kinezi su spremni da plate. Prethodna sloboda Radovića koštala je 500.000 evra, ali je suma sada daleko veća, posle potisa novog ugovora na osnovu kojeg je predviđeno da ostane u Legiji do juna 2018.

„Pratimo situaciju povodom ponude za Radovića, ali sad smo posvećeni isključivo utakmici Lige Evrope sa Ajaksom“ kažu u klubu pred gostovanje u Amsterdamu od 21.05.

Inače, Hebej je nedavno uplatio turskoj Manisi 600.000 evra kako bi se izborio za potpis Nenada Milijaša i sigurno ima dovoljno novca u kasi da u svoje jato privoli i 34-godišnjeg Radovića, koji je za devet godina u Varšavu odigrao 328 utakmica za Legiju i postigao 76 golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar