Џони очекује пресуду у своју корист!

Бивши капитен Црвене звезде о тужби поднетој Арбитражном суду ФСС, саиграчима и "газди"...

Фудбал 18.02.2015 | 21:20
Џони очекује пресуду у своју корист!

Никола Мијаиловић је прошле сезоне био један од најзаслужнијих за повратак шампионског пехара у витрине "Маракане", а данас му је забрањен улаз на стадион.

Доскорашњи капитен Црвене звезде прво је био суспендован, да би потом клуб раскинуо уговор на његову штету.

Мијаиловић је због тога поднео тужбу Арбитражној комисији ФСС.

"Очекујем пресуду у моју корист. Не видим могућност да на основу чињеница буде другачије. Знам да су на арбитражи ФСС у прошлости доношене различите одлуке, али не видим ниједан разлог да у мом случају поступе другачије од онога што прописи налажу. Звезда има право да раскине уговор са мном ако сматра да јој више нисам потребан, али нека суд утврди да ли то могу да ураде на моју штету", изјавио је Мијаиловић за "Наше новине".

Искусни лев бек је званично суспендован због физичког сукоба са саиграчем Милошем Босанчићем, али он тврди да се то није догодило.

"Искрено, не знам о чему се ту ради. Некоме очигледно не одговара да будем више у Црвеној звезди и одлучио је да нађе било какав разлог да би ме избацио из клуба. Никаквог сукоба није било с Босанчићем, то је све измишљена прича. То сви знају, како моји саиграчи, тако и челници клуба".

Мијаиловић је рекао да му не смета то што играчи Црвене звезде избегавају да причају о њему.

"Иако се нико није јавно оглашавао, стално сам у контакту са саиграчима. Рекао сам им да не би требало јавно јавно да се оглашавају и беспотребно себи праве проблеме. Ово је ствар између мене и газде".

На крају разговора за "Наше новине", Мијаиловић је још једном поткачио "газду". Овај пут на примеру Дарка Лазовића.

"Жао ми је што сада Лазовић пролази кроз све то. Видим приче како је то као неко проклетство капитенске траке у Звезди, прво ја, па онда Дарко, међутим, то нема везе. Зна се ко је газда у Звезди и ко одлучује о свему. Нека газда буде и капитен, то још једино није био у клубу", поручио је Мијаиловић очигледно мислећи на генералног директора Звездана Терзића.

Коментари / 0

Оставите коментар