Džoni očekuje presudu u svoju korist!

Bivši kapiten Crvene zvezde o tužbi podnetoj Arbitražnom sudu FSS, saigračima i "gazdi"...

Fudbal 18.02.2015 | 21:20
Džoni očekuje presudu u svoju korist!

Nikola Mijailović je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za povratak šampionskog pehara u vitrine "Marakane", a danas mu je zabranjen ulaz na stadion.

Doskorašnji kapiten Crvene zvezde prvo je bio suspendovan, da bi potom klub raskinuo ugovor na njegovu štetu.

Mijailović je zbog toga podneo tužbu Arbitražnoj komisiji FSS.

"Očekujem presudu u moju korist. Ne vidim mogućnost da na osnovu činjenica bude drugačije. Znam da su na arbitraži FSS u prošlosti donošene različite odluke, ali ne vidim nijedan razlog da u mom slučaju postupe drugačije od onoga što propisi nalažu. Zvezda ima pravo da raskine ugovor sa mnom ako smatra da joj više nisam potreban, ali neka sud utvrdi da li to mogu da urade na moju štetu", izjavio je Mijailović za "Naše novine".

Iskusni lev bek je zvanično suspendovan zbog fizičkog sukoba sa saigračem Milošem Bosančićem, ali on tvrdi da se to nije dogodilo.

"Iskreno, ne znam o čemu se tu radi. Nekome očigledno ne odgovara da budem više u Crvenoj zvezdi i odlučio je da nađe bilo kakav razlog da bi me izbacio iz kluba. Nikakvog sukoba nije bilo s Bosančićem, to je sve izmišljena priča. To svi znaju, kako moji saigrači, tako i čelnici kluba".

Mijailović je rekao da mu ne smeta to što igrači Crvene zvezde izbegavaju da pričaju o njemu.

"Iako se niko nije javno oglašavao, stalno sam u kontaktu sa saigračima. Rekao sam im da ne bi trebalo javno javno da se oglašavaju i bespotrebno sebi prave probleme. Ovo je stvar između mene i gazde".

Na kraju razgovora za "Naše novine", Mijailović je još jednom potkačio "gazdu". Ovaj put na primeru Darka Lazovića.

"Žao mi je što sada Lazović prolazi kroz sve to. Vidim priče kako je to kao neko prokletstvo kapitenske trake u Zvezdi, prvo ja, pa onda Darko, međutim, to nema veze. Zna se ko je gazda u Zvezdi i ko odlučuje o svemu. Neka gazda bude i kapiten, to još jedino nije bio u klubu", poručio je Mijailović očigledno misleći na generalnog direktora Zvezdana Terzića.

Komentari / 0

Ostavite komentar