Парми заплењена три комбија и аутомобил!

Председник Маненти није на време уплатио дуговања за порез и плате.

Фудбал 18.02.2015 | 18:40
Парми заплењена три комбија и аутомобил!

Парма је у озбиљним проблемима. Иако је председник Ђанпјетро Маненти, који је клуб купио за један евро (?!), рекао да је од куће (е-банкинг) уплатио 16.000.000 евра у име пореза и дуговања играчима, италијански медији преносе да није то учинио. Тачније, у банкама ништа није прокњижено.

Крсташима је дат рок до јуче (понедељак) да уплате део новца, али они очито то нису испунили. Било је запрећено одузимањем клупске имовине, што се и десило. Како наводе апенински новинари, у јутарњим часовима су од некада великог италијанског клуба одузета три комбија и један службени аутомобил.
"Проблем са новцем је прокњижавање у банци, али радимо на томе и уверен сам да ће све бити у реду", и даље наставља да глуми смиреност нови председник Маненти.

Играчи немају појма када ће им новац бити уплаћен, као ни да ли ће бити, а помиње се могућност да клубу буде одузето још пет бодова.
"И даље не знамо ништа. Самоуверени смо, то је све што можемо сада. Данас је био рок, данас је требало да дође званичан допис, видећемо шта ће бити. Ми бисмо волели да пре тренинга знамо било шта, али ћемо свеједно изаћи на терен и вежбати", истакао је Фабијано Сантакроче.

Коментари / 0

Оставите коментар