Parmi zaplenjena tri kombija i automobil!

Predsednik Manenti nije na vreme uplatio dugovanja za porez i plate.

Fudbal 18.02.2015 | 18:40
Parmi zaplenjena tri kombija i automobil!

Parma je u ozbiljnim problemima. Iako je predsednik Đanpjetro Manenti, koji je klub kupio za jedan evro (?!), rekao da je od kuće (e-banking) uplatio 16.000.000 evra u ime poreza i dugovanja igračima, italijanski mediji prenose da nije to učinio. Tačnije, u bankama ništa nije proknjiženo.

Krstašima je dat rok do juče (ponedeljak) da uplate deo novca, ali oni očito to nisu ispunili. Bilo je zaprećeno oduzimanjem klupske imovine, što se i desilo. Kako navode apeninski novinari, u jutarnjim časovima su od nekada velikog italijanskog kluba oduzeta tri kombija i jedan službeni automobil.
"Problem sa novcem je proknjižavanje u banci, ali radimo na tome i uveren sam da će sve biti u redu", i dalje nastavlja da glumi smirenost novi predsednik Manenti.

Igrači nemaju pojma kada će im novac biti uplaćen, kao ni da li će biti, a pominje se mogućnost da klubu bude oduzeto još pet bodova.
"I dalje ne znamo ništa. Samouvereni smo, to je sve što možemo sada. Danas je bio rok, danas je trebalo da dođe zvaničan dopis, videćemo šta će biti. Mi bismo voleli da pre treninga znamo bilo šta, ali ćemo svejedno izaći na teren i vežbati", istakao je Fabijano Santakroče.

Komentari / 0

Ostavite komentar