Књига о Дражену излази ове седмице

Иако се о чудесном кошаркашу мање-више све зна, сигурно да ће бити уживање читати о њему...

Кошарка 18.02.2015 | 19:20
Књига о Дражену излази ове седмице

Живот и каријера једног од највећих европских кошаркаша свих времена Дражена Петровића биће овековечена кроз књигу коју је написао Тод Спер, бивши кошаркаш Универзитета Канзас, сада слободни новинар, који се више од три године бавио животом и каријером невероватног бека. Ове седмице ће коначно бити објављена књига о Дражену „Дражен – чудесан живот и наслеђе”, коју у свим деловима света жељно ишчекују љубитељи легендарног кошаркаша.

У књизи се налази све што је Спер успео да сазна о Драженовом одрастању, препрекама на путу ка успеху, проблемима које је имао у Америци када је у Портланду био ни на небу ни на земљи, и још много тога о човеку који је успео да постигне 112 поена на једној утакмици.
„Задовољан сам што сам успео да нађем одговоре на сва питања. Једино нисам нашао одговор на питање зашто је Дражен то што јесте. Нико није могао да ми објасни тај ниво мотивације, ментални склоп, одлучност и концентрацију. Можда то и јесте најбољи одговор од свих”, рекао је за Спортске новости, Тод Спер.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЛЕГЕНДА

18.02.2015 18:34

КАКАВ ИГРАЦ СТРАСАН ИГРАЦ

ОДГОВОРИТЕ