Knjiga o Draženu izlazi ove sedmice

Iako se o čudesnom košarkašu manje-više sve zna, sigurno da će biti uživanje čitati o njemu...

Košarka 18.02.2015 | 19:20
Knjiga o Draženu izlazi ove sedmice

Život i karijera jednog od najvećih evropskih košarkaša svih vremena Dražena Petrovića biće ovekovečena kroz knjigu koju je napisao Tod Sper, bivši košarkaš Univerziteta Kanzas, sada slobodni novinar, koji se više od tri godine bavio životom i karijerom neverovatnog beka. Ove sedmice će konačno biti objavljena knjiga o Draženu „Dražen – čudesan život i nasleđe”, koju u svim delovima sveta željno iščekuju ljubitelji legendarnog košarkaša.

U knjizi se nalazi sve što je Sper uspeo da sazna o Draženovom odrastanju, preprekama na putu ka uspehu, problemima koje je imao u Americi kada je u Portlandu bio ni na nebu ni na zemlji, i još mnogo toga o čoveku koji je uspeo da postigne 112 poena na jednoj utakmici.
„Zadovoljan sam što sam uspeo da nađem odgovore na sva pitanja. Jedino nisam našao odgovor na pitanje zašto je Dražen to što jeste. Niko nije mogao da mi objasni taj nivo motivacije, mentalni sklop, odlučnost i koncentraciju. Možda to i jeste najbolji odgovor od svih”, rekao je za Sportske novosti, Tod Sper.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

LEGENDA

18.02.2015 18:34

KAKAV IGRAC STRASAN IGRAC

ODGOVORITE