Андерлехт баш ''загризао'' за Шапоњића!

Још се није усталио у првом тиму црно-белих, а већ се спекулише о његовом одласку из Србије!

Фудбал 18.02.2015 | 19:00
Андерлехт баш ''загризао'' за Шапоњића!

Доминација Александра Митровића у Белгији за славље, али и бригу у Бриселу. Голови српског репрезентативца сигурно пријају управи клуба, али истовремено и пожурују његов одлазак у неку богатију средину пошто не могу да прођу неопажено. Андерлехт мора већ сада да крене у потрагу за наследником, а чини се да је избор пао на још једно Партизаново дете - Ивана Шапоњића!

На срећу, или можда боље рећи, на жалост црно-белих? Нова управа клуба из Хумске већ је показала да није имуна на звук новца. Уосталом, да није тако тешко да би Шапоњић на пролеће и добио шансу поред Данка Лазовића и Петра Шкулетића. Они више нису ту, на позајмици је и Исмаил Беко Фофана, па би 17-годишњи момак из Нове Вароши могао да добије значајну минутажу у другом делу сезоне.

Таман када је требало да почне Шапоњићево увесељавање навијаче Партизана почеле су и спекулације о његовом статусу. О интересовању Андерлехта стидљиво се писало још јесенас, потом је у новембру информацију потврдио и сам играч, уз ограду да му је прва жеља да остави траг у београдском клубу.

Андерлехт међутим нема много времена да чека јер је сва вероватноћа да ће на лето остати без првог стрелца. А Шапоњић је и говорио да му је Митровићев развојни пут идеална смерница. Пита се ипак Партизанова управа, с обзиром на то да Иванов уговор са црно-белима истиче 2017. године.

Коментари / 0

Оставите коментар