Anderleht baš ''zagrizao'' za Šaponjića!

Još se nije ustalio u prvom timu crno-belih, a već se spekuliše o njegovom odlasku iz Srbije!

Fudbal 18.02.2015 | 19:00
Anderleht baš ''zagrizao'' za Šaponjića!

Dominacija Aleksandra Mitrovića u Belgiji za slavlje, ali i brigu u Briselu. Golovi srpskog reprezentativca sigurno prijaju upravi kluba, ali istovremeno i požuruju njegov odlazak u neku bogatiju sredinu pošto ne mogu da prođu neopaženo. Anderleht mora već sada da krene u potragu za naslednikom, a čini se da je izbor pao na još jedno Partizanovo dete - Ivana Šaponjića!

Na sreću, ili možda bolje reći, na žalost crno-belih? Nova uprava kluba iz Humske već je pokazala da nije imuna na zvuk novca. Uostalom, da nije tako teško da bi Šaponjić na proleće i dobio šansu pored Danka Lazovića i Petra Škuletića. Oni više nisu tu, na pozajmici je i Ismail Beko Fofana, pa bi 17-godišnji momak iz Nove Varoši mogao da dobije značajnu minutažu u drugom delu sezone.

Taman kada je trebalo da počne Šaponjićevo uveseljavanje navijače Partizana počele su i spekulacije o njegovom statusu. O interesovanju Anderlehta stidljivo se pisalo još jesenas, potom je u novembru informaciju potvrdio i sam igrač, uz ogradu da mu je prva želja da ostavi trag u beogradskom klubu.

Anderleht međutim nema mnogo vremena da čeka jer je sva verovatnoća da će na leto ostati bez prvog strelca. A Šaponjić je i govorio da mu je Mitrovićev razvojni put idealna smernica. Pita se ipak Partizanova uprava, s obzirom na to da Ivanov ugovor sa crno-belima ističe 2017. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar