Меша: Нико неће бити запостављен!

Селектор фудбалске репрезентације Босне и Херцеговине, Мехмед Баждаревић, засукао је рукаве и прихватио се посла, којег има много, иако су утакмице Змајева на распореду тек крајем наредног мјесеца.

Фудбал 18.02.2015 | 11:20
Меша: Нико неће бити запостављен!

Баждаревић са својим сарадницима обилази репрезентативце, разговара са њима, прати њихове наступе, па и тренинге.

"Посла има много, сваки викенд сам на путу. Пратим наступе клубова у којима играју наши репрезентативци, па чак и тренинге. Разговарао сам с многим репрезентативцима и уочио сам да имају велику жељу вратити се на побједничке стазе", каже Баждаревић.

Босанскохерцеговачку спортску јавност, па и самог селектора брине лоша форма и слаба минутажа многобројних репрезентативаца, но Баждаревић је увјерен да ће то све доћи на своје до сусрета са Андором и Аустријом.

"Истина је да има играча који имају малу минутажу и који нису у форми, но вјерујем да ће се то ускоро промијенити. Имамо и пар повријеђених играча, чији наступи су нам од огромног значаја. Надам се да ће бити спремни. Сви заједно морамо помоћи онима који имају проблема у својим клубовима. Трудим се, разговарам са свима, храбрим их и сигуран сам да ће се наметнути у својим клубовима", говори Баждаревић и додаје.

"Желим да сви играју у својим клубовима, да ме својим наступима натјерају да их позовем. Морамо проширити списак, обратити пажњу и на наше играче у иностранству, али и у домаћем првенству. Премијер лига се диже из дана у дан, али то мора бити један процес. Пратићу са сарадницима играче из домаћих клубова и то сваке седмице. Не желим да се било који бх. играч, долазио из иностранства или из Премијер лиге, осјећа запостављено. Рекао сам и раније и опет ћу поновити, нико није отписан и пратићу форму сваког нашег играча".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

СРБ-ИН

18.02.2015 10:30

Ја и босњацки злоцинци, попут Орица, Ганица, Дудаковица, Изетбеговица, Беслагица и хиљаде других, никада нецемо имати исто било ста, па тако ни исту фудбалску репрезентацију. Навијати за Босну је исто као навијати за Насера док коље Србе у околини Сребренице.

ОДГОВОРИТЕ