''Шкунтелара'' пореде са Дзјубом и баш Хунтеларом!

Московски клуб завршио са прелазним роком и то би требало да значи стандардну минутажу за бившег нападача Партизана.

Фудбал 18.02.2015 | 14:40
''Шкунтелара'' пореде са Дзјубом и баш Хунтеларом!

Шушкало се о Александру Кержакову, Бразилцу Велитону из Мерсина, Нигеријцу Еменикеу из Фенербахчеа, Игору Портњагину из Рубина, али Локомотива из Москве је одлучила да довођењем Петра Шкулетића стави тачку на зимски прелазни рок.

Иако су Железничари имали огромних проблема са ефикасношћу током сезоне и иако су остали без најбољег стрелца Дамеа Н'Дојеа, изгледа да су чврсто уверени да је Петар Шкулетић достојна замена.
„У основи смо задовољни како смо одрадили прелазни рок. Шкулетић је последње појачање“, рекла је председница московског клуба, Олга Смородскаја.

И директор клуба је потврдио да више неће бити куповина у Русији иако прелазни рок траје још десетак дана.
„Не очекујте више појачања. Шкулетић је наша финална аквизиција у овом прелазном року“, истакао је спортски директор Кирил Котов.

Менаџер Дејан Јоксимовић који је раније радио на трансферима Банета Ивановића и Милоша Красића у московске клубове, тврди да је довођење Шкулетића прави потез.
„Ако се Петар добро адаптира на Рсуији, постићи ће више голова од Н'Дојеа. До сада је било неписано правило да се српски фудбалери брзо адаптирају на Русију. Шкулетић је класична „деветка“, тежак је за чување, одлично се позиционира, добро игра са обе ноге, иако му је левица јача... Од руских фудбалера би га упоредио са Артјомом Дзјубом и сигуран сам да није ништа лошији од њега. Што се тиче нападача у Европи, Шкулетић подсећа на Хунтелара“, рекао је Јоксимовић.

Коментари / 0

Оставите коментар