''Škuntelara'' porede sa Dzjubom i baš Huntelarom!

Moskovski klub završio sa prelaznim rokom i to bi trebalo da znači standardnu minutažu za bivšeg napadača Partizana.

Fudbal 18.02.2015 | 14:40
''Škuntelara'' porede sa Dzjubom i baš Huntelarom!

Šuškalo se o Aleksandru Keržakovu, Brazilcu Velitonu iz Mersina, Nigerijcu Emenikeu iz Fenerbahčea, Igoru Portnjaginu iz Rubina, ali Lokomotiva iz Moskve je odlučila da dovođenjem Petra Škuletića stavi tačku na zimski prelazni rok.

Iako su Železničari imali ogromnih problema sa efikasnošću tokom sezone i iako su ostali bez najboljeg strelca Damea N'Dojea, izgleda da su čvrsto uvereni da je Petar Škuletić dostojna zamena.
„U osnovi smo zadovoljni kako smo odradili prelazni rok. Škuletić je poslednje pojačanje“, rekla je predsednica moskovskog kluba, Olga Smorodskaja.

I direktor kluba je potvrdio da više neće biti kupovina u Rusiji iako prelazni rok traje još desetak dana.
„Ne očekujte više pojačanja. Škuletić je naša finalna akvizicija u ovom prelaznom roku“, istakao je sportski direktor Kiril Kotov.

Menadžer Dejan Joksimović koji je ranije radio na transferima Baneta Ivanovića i Miloša Krasića u moskovske klubove, tvrdi da je dovođenje Škuletića pravi potez.
„Ako se Petar dobro adaptira na Rsuiji, postići će više golova od N'Dojea. Do sada je bilo nepisano pravilo da se srpski fudbaleri brzo adaptiraju na Rusiju. Škuletić je klasična „devetka“, težak je za čuvanje, odlično se pozicionira, dobro igra sa obe noge, iako mu je levica jača... Od ruskih fudbalera bi ga uporedio sa Artjomom Dzjubom i siguran sam da nije ništa lošiji od njega. Što se tiče napadača u Evropi, Škuletić podseća na Huntelara“, rekao je Joksimović.

Komentari / 0

Ostavite komentar