Ћурчић: Зовем Пешића и Шкулетића за напад!

Селектор Србије Радован Ћурчић изјавио је да су Александар Пешић и Петат Шкулетић близу дреса националног тима.

Фудбал 18.02.2015 | 08:40
Ћурчић: Зовем Пешића и Шкулетића за напад!

Ћурчић је био у Бриселу где је гледао Александра Митровића против Мехелена нашег Александра Јанковића.

Он је за „Вечерње новости“ изјавио да је најбољи нападач ЈСЛ и доскорашњи играч Партизана Петар Шкулетић у конкуренцији за састав за меч са Португалом.

„Александар Пешић је поново дао гол за Тулуз, игра у веома захтевној лиги и сада само треба видети када је прави тренутак за њега и репрезентацију да се појави на списку. Исто важи и за Петра Шкулетића, сачекаћемо да га видимо у дресу Локомотиве, планирам, дакле, и пут у Русију“, рекао је Ћурчић.

Он је потом прокоментарисао и меч Андерлехта и Мехелена који је гледао.

„Задовољан сам виђеним, не само због постигнутог гола него комплетним учинком Митровића.А уверио сам се и у тренутне могућности Ивана Обрадовића и Милоша Косановића. Ако ме питате за мишљење, оно је позитивно.Видећемо, све гледамо, све меримо, има до марта још много утакмица, времена...“, додао је селектор.

Један од основних задата стручног штаба биће да се дефанзивац Борусије Невен Суботић врати у репрезентацију.

„Разговор је лек за све. А колико је заиста реално да се Суботић врати, показаће време. Све, дакле, поштујем, али у репрезентацији желим играче који ће главом бити сто одсто присутни. И то у служби тима, јер само тим нас може одвести на Европско првенство. Јесте, имамо појединце који играју у најбољим европским клубовима, али у репрезентацији морају бити као мускетари. Ради се о великим професионалцима, играчима гладних добрих резултата са репрезентацијом и кроз разговор са многима уверио сам сам се колико им је стало до заједничког успеха. Мени је само важно да сви буду здрави и спремни за наредно окупљање“, закључио је Ћурчић за „Вечерње новости“.

Репрезентација Србије гостује португалу 29. марта у квалификацијама за ЕУРО 2016.

Коментари / 0

Оставите коментар