Барса доводи Мату!

Жеља је да се трансфер оствари у јануару наредне године, али Каталонцима неће сметати да сачекају још минимум годину дана како би капарисали велику жељу...

Фудбал 17.02.2015 | 21:00
Барса доводи Мату!

Био је Хуан Мата велика жеља Барселоне 2011. и 2014. године, али је Челси у оба наврата успевао да надмудри каталонског гиганта и одради два велика посла, прво са Валенсијом, потом и Манчестер јунајтедом. Али, да ли је трећа срећа? Према наводима угледног шпанског листа Мундо Депортиво, који је добро упознат у дешавања на стадиону Камп Ноу, Барселона спрема бомбу за лето 2016. године!

Нови спортски директор Каталонаца Ариједа Брајда и чувени Карлес Рексач, који је довео Лионела Месија у Барселону, бацили су око на вихорног офанзивног везисту Манчестер јунајтеда, којим желе да отворе прелазни рок за годину и по дана. Како исти лист наводи, постоји обострана жеља за реализацијом овог посла, али не пре јануара наредне године, с обзиром да Барса још увек има забрану довођења играча од стране ФИФА.

Међутим, руководећим кадровима европског гиганта очигледно неће бити проблем да сачекају још неко време, како би под своје скуте довели једну од највећих жеља.

Замислите само - Лео Меси, Нејмар, Луис Суарез и Хуан Мата предводе офанзиву Барселоне!

Коментари / 0

Оставите коментар