Barsa dovodi Matu!

Želja je da se transfer ostvari u januaru naredne godine, ali Kataloncima neće smetati da sačekaju još minimum godinu dana kako bi kaparisali veliku želju...

Fudbal 17.02.2015 | 21:00
Barsa dovodi Matu!

Bio je Huan Mata velika želja Barselone 2011. i 2014. godine, ali je Čelsi u oba navrata uspevao da nadmudri katalonskog giganta i odradi dva velika posla, prvo sa Valensijom, potom i Mančester junajtedom. Ali, da li je treća sreća? Prema navodima uglednog španskog lista Mundo Deportivo, koji je dobro upoznat u dešavanja na stadionu Kamp Nou, Barselona sprema bombu za leto 2016. godine!

Novi sportski direktor Katalonaca Arijeda Brajda i čuveni Karles Reksač, koji je doveo Lionela Mesija u Barselonu, bacili su oko na vihornog ofanzivnog vezistu Mančester junajteda, kojim žele da otvore prelazni rok za godinu i po dana. Kako isti list navodi, postoji obostrana želja za realizacijom ovog posla, ali ne pre januara naredne godine, s obzirom da Barsa još uvek ima zabranu dovođenja igrača od strane FIFA.

Međutim, rukovodećim kadrovima evropskog giganta očigledno neće biti problem da sačekaju još neko vreme, kako bi pod svoje skute doveli jednu od najvećih želja.

Zamislite samo - Leo Mesi, Nejmar, Luis Suarez i Huan Mata predvode ofanzivu Barselone!

Komentari / 0

Ostavite komentar