Лазару чак 4 меча суспензије!

Српски репрезентативац Лазар Марковић суспендован је на четири утакмице у европским такмичењима због црвеног картона добијеног против Базела у Лиги шампиона.

Фудбал 17.02.2015 | 19:20
Лазару чак 4 меча суспензије!

После најаве да би Марковић могао бити драконски кажњен, информацију о суспензији потврдила је УЕФА која је избацила листу кажњених.

Марковић је деветог децембра искључен на дуелу Ливерпул – Базел због наводног ударања Бехранга Сафарија у 60. минуту, само 15 минута по уласку на терен са клупе.

Он је добио директан црвени картон после театралног пада Иранца, а Базел је касније изборио реми и елиминисао енглеског представника.

Жалбе код УЕФА могу се упутити једино ако је погрешан идентитет кажњеног, тако да су ’Црвени’ беспомоћни у покушају да умање казну која се преноси у Лигу Европе..

Марковић ће тако дефинитивно пропустити двомеч шеснаестине финала против Бешикташа, као и евентуални дуел у наредној фази.

Менаџер Брендан Роџерс имаће великих проблема са састављањем тима, пошто за утакмицу са турским представником због повреда не конкуриша Лукаш Леива, Стивен Џерард и Рахим Стерлинг.

 

Коментари / 0

Оставите коментар