Lazaru čak 4 meča suspenzije!

Srpski reprezentativac Lazar Marković suspendovan je na četiri utakmice u evropskim takmičenjima zbog crvenog kartona dobijenog protiv Bazela u Ligi šampiona.

Fudbal 17.02.2015 | 19:20
Lazaru čak 4 meča suspenzije!

Posle najave da bi Marković mogao biti drakonski kažnjen, informaciju o suspenziji potvrdila je UEFA koja je izbacila listu kažnjenih.

Marković je devetog decembra isključen na duelu Liverpul – Bazel zbog navodnog udaranja Behranga Safarija u 60. minutu, samo 15 minuta po ulasku na teren sa klupe.

On je dobio direktan crveni karton posle teatralnog pada Iranca, a Bazel je kasnije izborio remi i eliminisao engleskog predstavnika.

Žalbe kod UEFA mogu se uputiti jedino ako je pogrešan identitet kažnjenog, tako da su ’Crveni’ bespomoćni u pokušaju da umanje kaznu koja se prenosi u Ligu Evrope..

Marković će tako definitivno propustiti dvomeč šesnaestine finala protiv Bešiktaša, kao i eventualni duel u narednoj fazi.

Menadžer Brendan Rodžers imaće velikih problema sa sastavljanjem tima, pošto za utakmicu sa turskim predstavnikom zbog povreda ne konkuriša Lukaš Leiva, Stiven Džerard i Rahim Sterling.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar