Пожар у Широком Бријегу још није угашен

Пожар који је букнуо јуче нешто иза 15 сати на подручју Кнешпоља, тачније у индустријској зони гдје се налазе фирме Пресал и ТТ Каблови, још није угашен, јављају федерални медији.

Босна и Херцеговина 17.02.2015 | 10:59
Пожар у Широком Бријегу још није угашен

Ово је потврдио и Дамир Чутура, потпарол МУП-а Западно-херцеговачког кантона, додавши да ће увиђај којим ће се утврдити узрок пожара бити обављен тек након потпуног гашења ватрене стихије.

"Ради се о мањем пожару у једној јами у којој се одлаже отпад. Одјекивале су и детонације но још увијек не знамо шта их је проузроковало. Могуће је да се ради о непрописно одложеном оружју или пак о бочицама под притиском које такође могу изазвати сличне ефекте", казао је Чутура

Портал Клиx.ба незванично сазнаје, да се у овом случају ради о намјерном запаљењу више од 500 комада аутомобилских гума и гдје се јасно могло видјети подручје у коме су гуме истоварене.

Наводно, по траговима на површини земље, који воде до те провалије, може се закључити да се радило о неком већем камиону који је вјероватно те гуме искиповао на ово подручје. 

 

Коментари / 0

Оставите коментар