Брајант још неће у пензију!

Ветеран Лејкерса није спреман да "окачи патике о клин", премда су га повреде натерале да ову и претходне две сезоне заврши пре времена.

Кошарка 17.02.2015 | 10:40
Брајант још неће у пензију!

Иако је 17. пут у каријери (од могућих 18) био изабран за члана стартне петорке Запада, Коби Брајант није могао да дође у Њујорк и увелича традиционални спектакл, на месту где је 1998. године дебитовао у Ол стар мечу и "измерио" се са Мајклом Џорданом на врхунцу његове моћи.

Бек Лос Анђелес Лејкерса прошлог месеца је оперисао раме и започео вишемесечни процес рехабилитације.

По "реду вожње" који су објавили лекари, требало би да буде спреман за почетак следеће сезоне, али тренутно ни сам Брајант није сигуран да ли ће бити физички способан да одради последњу годину уговора, "тешку" чак 25 милиона долара.

"Не знам да ли ћу моћи, али желим да сазнам. Урадићу оно што увек радим - разложићу ствар на најситније детаље и почети да идем ка циљу корак по корак. Нећу да правим дугорочне планове", рекао је Коби у интервјуу који ће "НБА ТВ" емитовати у понедељак увече.

Власник пет шампионских прстенова није успео да приведе крају последње три сезоне, укључујући ову. Априла 2013. покидао је Ахилову тетиву, а децембра исте године доживео фрактуру колена.

Ипак, ни после треће озбиљне операције у последњих 20 месеци, није спреман да "одсвира крај".

"Пре много година сам мислио да су (Сан Антонио) Спурси одиграли своје, али они и даље побеђују и освајају титуле. Не могу да кажем да је мојој ери дошао крај, јер сам тако мислио да се завршила њихова ера, па се показало да није. Надам се да могу поново да се 'родим', слично њима".

Лејкерси су ове сезоне и са Кобијем Брајантом у пуном погону (22,3 поена, 5,7 скокова и 5,6 асистенција по утакмици) бележили лоше резултате, али се надају да ће током летњег прелазног рока уграбити неке од квалитетних слободних агената.

Коментари / 0

Оставите коментар