Тајланђани нуде Силвију МИЛИЈАРДУ за Милан!

Група инвеститора из Тајланда наводно су понудили милијарду евра да би купили Милан од Силвија Берлусконија, преносе италијански медији.

Фудбал 16.02.2015 | 23:00
Тајланђани нуде Силвију МИЛИЈАРДУ за Милан!

Према писању “Ла Републике”, већ постоји договор о продаји 30 одсто акција клуба за 300 милиона евра, а он обухвата предуговор по којем ће се удео Тајланђана повећавати у наредне три године.

Међутим, компанија бившег премијера Италије објавила је у суботу саопштење у којем се негира да је било какав договор постигнут, али је потврђено да су преговори у току.

“Иако су бројни људи показали интересовање да уђу у партнерство са Фининвестом везано за фудбалски клуб Милан, негирамо постојање конкретних преговора и предуговора или будућих састанака”, стоји у саопштењу.

Евентуално преузимање Милана од стране Тајланђана вредело би око једне милијарде евра, али то не укључује инвестиције везане за изградњу новог стадиона.

Потенцијални договор би тајландским инвеститорима практично предао право на куповину Милана, чиме би се затворила врата кинеском бизнисмену Далијану Ванди, који је недавно купио 20 одсто акција Атлетика.

Италијански медији преносе да ни уколико буде постигнут договор Берлускони остао почесни председник, као што је случај био са Масимом Моратијем, када је Ерик Тохир купио Интер.

За недељу дана биће обележена 29. годишњица откако је Берлускони преузео Милан, који је у том тренутку био на прагу банкрота.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Неце продати

16.02.2015 22:33

Ајде да отворимо кладионицу. Паре Марији.

ОДГОВОРИТЕ