Вестерман: Џаба Звезди све, Партизан узима титулу!

Уф, како би сада Партизану добро легао Лео Вестерман! Некадашњи плеј Партизана, сада брани боје француског Лиможа, али је и те како упознат са дешавањима у свом бившем клубу, јер не пропушта да одгледа ниједну утакмицу црно-белих.

Кошарка 17.02.2015 | 19:00
Вестерман: Џаба Звезди све, Партизан узима титулу!

И док Душко Вујошевић и даље трага за плејом с којим би напао „место“ у АБА лиги које догодине води у Евролигу, у разговору за „Ало!“ француски кошаркаш поручује да не сумња како ће његов Партизан ове сезоне узети титулу у регионалном такмичењу.

- Евролига је тужно такмичење без Партизана. Јако ми је чудно што нисам могао да их гледам ове године у друштву најјачих клубова у Европи, јер мислим да не постоји место као што је „Пионир“, где се осећа таква енергија и приврженост навијача клубу. Због тога сам и уверен да ћемо поново узети титулу у АБА лиги и српском првенству. Не знам зашто би се неко чудио да постанемо поново прваци, ваљда су људи до сада навикли на то - јасна је Вестерман.

Да ли си остао у контакту с неким из Београда?

- Како да не. Чујем се не само са Далоом него и са Пером Божићем, Милосављевићем и још неким пријатељима које сам стекао у клубу. Када је у питању Ловерњ, причамо готово сваки дан преко телефона, пуно ми је срце што каријеру наставља у НБА.

Звезда је ове године доминантна у АБА лиги. Може ли Партизан да је заустави у плеј-офу?

- Наравно да може. Ова екипа је доста напредовала од почетка сезоне и верујем у њу. Имамо шансу против Звезде и верујем да ћемо је искористити када то буде најбитније.

Шта си урадио са књигама које си куповао по препоруци Душка Вујошевића?

- Ха, ха, како шта? Па, понео сам их са собом у Француску. Ево их ту код мене у стану.

Недавно је председник КС Француске Сиута изјавио да прижељкује у финалу ЕП Србију?

- Наравно да је могуће да се Француска и Србија сретну у финалу ЕП. Имате сјајну екипу са младим момцима, тако да би то било идеално финале.

Коментари / 0

Оставите коментар