Vesterman: Džaba Zvezdi sve, Partizan uzima titulu!

Uf, kako bi sada Partizanu dobro legao Leo Vesterman! Nekadašnji plej Partizana, sada brani boje francuskog Limoža, ali je i te kako upoznat sa dešavanjima u svom bivšem klubu, jer ne propušta da odgleda nijednu utakmicu crno-belih.

Košarka 17.02.2015 | 19:00
Vesterman: Džaba Zvezdi sve, Partizan uzima titulu!

I dok Duško Vujošević i dalje traga za plejom s kojim bi napao „mesto“ u ABA ligi koje dogodine vodi u Evroligu, u razgovoru za „Alo!“ francuski košarkaš poručuje da ne sumnja kako će njegov Partizan ove sezone uzeti titulu u regionalnom takmičenju.

- Evroliga je tužno takmičenje bez Partizana. Jako mi je čudno što nisam mogao da ih gledam ove godine u društvu najjačih klubova u Evropi, jer mislim da ne postoji mesto kao što je „Pionir“, gde se oseća takva energija i privrženost navijača klubu. Zbog toga sam i uveren da ćemo ponovo uzeti titulu u ABA ligi i srpskom prvenstvu. Ne znam zašto bi se neko čudio da postanemo ponovo prvaci, valjda su ljudi do sada navikli na to - jasna je Vesterman.

Da li si ostao u kontaktu s nekim iz Beograda?

- Kako da ne. Čujem se ne samo sa Daloom nego i sa Perom Božićem, Milosavljevićem i još nekim prijateljima koje sam stekao u klubu. Kada je u pitanju Lovernj, pričamo gotovo svaki dan preko telefona, puno mi je srce što karijeru nastavlja u NBA.

Zvezda je ove godine dominantna u ABA ligi. Može li Partizan da je zaustavi u plej-ofu?

- Naravno da može. Ova ekipa je dosta napredovala od početka sezone i verujem u nju. Imamo šansu protiv Zvezde i verujem da ćemo je iskoristiti kada to bude najbitnije.

Šta si uradio sa knjigama koje si kupovao po preporuci Duška Vujoševića?

- Ha, ha, kako šta? Pa, poneo sam ih sa sobom u Francusku. Evo ih tu kod mene u stanu.

Nedavno je predsednik KS Francuske Siuta izjavio da priželjkuje u finalu EP Srbiju?

- Naravno da je moguće da se Francuska i Srbija sretnu u finalu EP. Imate sjajnu ekipu sa mladim momcima, tako da bi to bilo idealno finale.

Komentari / 0

Ostavite komentar