Кошаркашки дерби помјера меч Раднички - Звезда!

Услед преклапања термина завршног турнира кошаркашког Купа Радивоја Кораћа и првог кола наставка фудбалског шампионата Србије, дошло је до једне битније промене термина утакмице, и то оне у којој се састају Раднички из Ниша и Црвена звезда.

Фудбал 16.02.2015 | 19:00
Кошаркашки дерби помјера меч Раднички - Звезда!

Првобитно, тај меч између претпоследње и другопласиране екипе је требало да се, као и остале утакмице 16. кола Јелен Суперлиге одигра у суботу.

Но, како би у суботу, такође у Нишу, могло да дође до кошаркашког "вечитог дербија" у полуфиналу Купа (за шта је потребно да Партизан у четвртак од 21 победи Војводину, а Звезда у петак од 21 екипу Константина), дошло је до померања поменутог фудбалског дуела.

Како се може видети на сајтовима Радничког из Ниша и Заједнице Суперлигаша, фудбалска утакмица између екипе са "Чаира" и Црвене звезде померена је за понедељак, 23. фебруар, а почеће у 16 сати.

У осталим мечевима 16. кола у суботу се од 13.30 састају Чукарички - Напредак, Доњи Срем - Борац, Младост Лучани - Јагодина, ОФК Београд - Војводина, Рад - Нови Пазар и Раднички 1923 - Спартак, док се од 16 сати игра меч Партизан - Вождовац.

На табели Јелен Суперлиге Партизан води са 38 бодова, Звезда има 32, а следе Војводина са 29, Чукарички са 28, Нови Пазар са 23, ОФК Београд са 22, Јагодина са 21 и остали.

Коментари / 0

Оставите коментар